Despre noi

Istoricul companiei

Pornind de la un bagaj impresionant de cunoștințe, dobândite în cei peste 10 ani de activitate în domeniu, compania Electrosan Industries își propune să devină un sprijin activ pentru fiecare proprietar autohton care are nevoie de instalații profesionale. Societatea Electrosan Industries a luat naștere în anul 2012, iar avantajul dobândit în ultimii cinci ani de activitate constantă, ne-a ajutat să extindem portofoliul la peste 200 de clienți permanenți, satisfăcuți de serviciile și proiectele implementate.

În momentul de față, din echipa Electrosun Industries fac parte 14 specialiști, fiecare dintre aceștia având pregătirea profesională și acreditările necesare pentru a activa în domeniul instalațiilor. Cu toate acestea, în eventualitatea lucrărilor de mare avengură suntem pregătiți să ne contactăm colaboratorii de încredere pentru a vă pune la dispoziție suficienți specialiști calificați în aria instalațiilor electrice, termice sau sanitare.

Câteva nume reprezentative ale furnizorilor la care apelăm pentru proiectarea și implementarea sistemelor de instalații sunt: SC ROMSTAL IMPEX SRL, HERUS ELECTRIC sau TBS Electro-Distribution. Nume importante sunt înregistrate și în cadrul portofoliului, printre clienții noștrii permanenți numărându-se fabrica de apă Keia sau restaurantul Distrikt 42, poziționat in centru capitalei.

La ce ne pricepem cel mai bine

Profesionalismul nostru se oglindește atât în dăruirea, experiența și amabilitatea specialiștilor angajați, cât și în colaborările de succes cu furnizorii naționali și internaționali, renumiți la rândul lor pentru materialele de înaltă calitate pe care le comercializează.

De ce să ne alegeți pe noi

Oferim servicii complete, rapide și eficiente în domeniul instalațiilor electrice, termice și sanitare, indiferent de complexitatea lucrărilor și de cerințele avansate ale clienților.

Experiență ridicată

Având peste 10 ani de experiență, colectivul nostru se poate mândri cu excelente abilități de proiectare și implementare.

Soluții personalizate

Construim proiecte și sisteme personalizate pentru fiecare client, în funcție de particularitățile clădirii și de bugetul disponibil.

Servicii de calitate

Calitatea serviciilor este menținută la un nivel ridicat prin parteneriatele longevive cu furnizorii și colaboratorii respectabili.

Prețuri competitive

Oferim prețuri competitive pentru a rămâne singura alegere a clienților permanenți și prima opțiune a potențialilor colaboratori.

Despre noi

Electrosan Industries este un partener de încredere al proprietarilor de clădiri publice și private care doresc să implementeze sau să restaureze sistemele de intalații eletrice, termice și sanitare din cadrul ariilor administrative.

Contact rapid

 

Strada Baba Novac, nr. 14, bl. N2, sc. D, demisol, sector 3, București

Program de lucru

Oferim intervenții NON-STOP!

Luni – Vineri: 09:00 – 20:00
Sâmbătă: 09:00 – 16:00
Duminică: 09:00 – 16:00

© 2022 – Electrosan Industries. Toate drepturile rezervate.