Servicii

100% lucrări de calitate


Toate activitățiile noastre beneficiază de garanție!

Specialiștii ElectroSan Industries vin în întâmpinarea potențialilor clienți, cu soluții și tehnologii moderne, esențiale pentru implementarea instalațiilor electrice, sanitare sau termice.

Proiectele pot acoperi atât aria construcțiilor civile, cât și pe cea a construcțiilor industriale, scopul principal fiind acela de a oferi confort și siguranța propietarilor. Serviciile pe care le oferim sunt de înaltă calitate, practice și economice, iar prețurile se adaptează tuturor tipurilor de bugete.

Echipa noastră își însușește rolul de a vă oferi consultanța de specialitate pentru orice proiect, astfel încât acesta să fie finalizat într-un timp util și în cele mai bune condiții. Serviciile de consultanță sunt gratuite și acoperă întreaga perioadă de desfășurare a lucrărilor.

Instalații electrice

Ne ocupăm cu refacerea parțială sau integrală a instalațiilor electrice, dar și cu montajul diverselor accesorii conexe.

 

header instalator

Instalații sanitare

Depistarea și remedierea avariilor survenite la nivelul instalațiilor sanitare este mai facilă cu ajutorul echipei Electrosan.

 

termice

Instalații termice

Montajul aparatelor de aer condiționat și înlocuirea centralelor termice asigură confortul termic în orice sezon.

 

Suport de specialitate

Asigurăm intervenții rapide în orice zonă 

Aveți o urgență sau doriți o ofertă de preț? Contactați-ne!

Despre noi

Electrosan Industries este un partener de încredere al proprietarilor de clădiri publice și private care doresc să implementeze sau să restaureze sistemele de intalații eletrice, termice și sanitare din cadrul ariilor administrative.

Contact rapid

 

Strada Baba Novac, nr. 14, bl. N2, sc. D, demisol, sector 3, București

Program de lucru

Oferim intervenții NON-STOP!

Luni – Vineri: 09:00 – 20:00
Sâmbătă: 09:00 – 16:00
Duminică: 09:00 – 16:00

© 2022 – Electrosan Industries. Toate drepturile rezervate.